Baggrund og uddannelse

Mit navn er Anne-Clari Vetö, jeg er født i 1959 og har tre børn.

Uddannet psykoterapeut
Jeg er uddannet psykoterapeut fra GAIA-Instituttet tæt ved København og har haft privat praksis siden 2003.

Jeg har gennemgået GAIA-Instituttets 4-årige psykoterapeutiske uddannelse og har bl.a. overbygget med et et-årigt psykoterapeutisk praktikforløb ved to af GAIA-Instituttets grupper i personlig udvikling.

Sideløbende har jeg uddannet mig yderligere hos Kirsten Lindved, cand.psyk., psykoterapeut, MPF, og Karl Jørn Flick, psykoterapeut, MPF, hvor jeg har specialiseret mig inden for efterfødselsreaktioner og personlig udvikling. Jeg modtager ligeledes jævnligt supervision på GAIA-Instituttet hos Kirsten Lindved.

Chok-traume uddannelse, Bodynamic Institute og Somatic Experience
Endvidere har jeg taget en efteruddannelse på Bodynamic Institute inden for behandling af chok-traumer, efterfulgt kurser i SE-terapi hos psykolog Tove Mejldal. En kropsterapiform der tager udgangspunkt i kroppens egen evne til at helbrede selv dybe traumer.

Konfliktløsning, assertionstræning og gruppeledelse
Hertil kommer, at jeg i en lang årrække har arbejdet som projektleder i en privat virksomhed og er udlært facilitator indenfor konfliktløsning, med speciale i assertionstræning og gruppeledelse, hos erhvervspsykologen Mike Osgood.

Parterapi - IMAGO
Endvidere har jeg deltaget på IMAGO-seminar hos psykolog Kirsten Seidenfaden og psykiater Piet Dræby.
IMAGO er en parterapeutisk retning, som kan danne grundlag for udvikling og forbedring af ens parrelationer - privat såvel som arbejdsmæssigt.

Jeg har også personlig erfaring med forskellige teoretiske retninger inden for parterapi, som jeg bl.a. har stiftet bekendtskab med, med henblik på min egen udvikling - og ikke mindst med henblik på arbejdet med parterapi i professionelt øjemed.

Seminarer
Jeg har yderligere suppleret min uddannelse på forskellige seminarer/kurser inden for traumebehandling, kunstterapi og drømmetydning samt suppleret med udbyggende teori - inden for emner som: selvværd/selvtillid, personligheds-strukturer, angst og depression, spiseforstyrrelser m.m.

Coachuddannelse - ICC
Hertil kommer en int certificeret coachuddannelse fra International Coaching Community (ICC)– der har udvidet min terapeutiske værktøjskasse med henblik på mere målfokuserede samtaler, når det skal til.

Afslutningsvis kan jeg nævne, at jeg selv har haft stor glæde af såvel individuel som gruppeterapi og coaching - et personligt udviklingsforløb, der blev sat igang som følge af en efterfødselsreaktion efter mit 3. barns fødsel for 20 år siden.

Jeg har endvidere de sidste 15 år jævnligt holdt foredrag om efterfødselsreaktioner for sundhedspersonale, forældre og politikere, ligesom jeg underviser ledere i at benytte coaching i deres daglige arbejde.

Mindfulness
Jeg har i 2013 taget en mindfulness uddannelse hos psykolog Emil Noll og psykiater Jane Noll. Gruppeforløbene I 2013 superviseres alle af Jane og Emil Noll, som har 15 års erfaring inden for mindfulness praksis.

Såfremt du vil vide mere eller ønsker en at lave en aftale, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mange hilsner
Anne-Clari